Convenis

Des de sempre, la nostra escola ha apostat per obrir-se al món exterior, per la qual cosa, res millor que associar-se amb altres entitats formalitzant col·laboracions i convenis en projectes de caràcter social, educatiu i artístic.

Et presentem els que s'han dut a terme aquest curs:

-Conveni amb la Fundació Catalana Síndrome de Down firmat el 23 de gener de 2017. El conveni s'emmarca dins d'un dels nous projectes que ha iniciat el Servei de Seguiment en l'Etapa Escolar aquest curs passat 2016-2017. L'objectiu és fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la música. Estudiants del Departament de Música Moderna i de la Fundació Catalana de Síndrome de Down treballen junts preparant repertori i col·laborant en recitals.

-Conveni Marc amb la Fundació Barenboim-Said que ens permet compartir projectes artístics i intercanviar professorat.

-Acord amb els centres superiors d'ensenyament: Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Universitat Internacional de València i Universitat de Barcelona (UB) per acollir els seus estudiants de grau i màster en pràctiques a les nostres aules. 

-Conveni amb L'Escola Superior d'Estudis Musicals “El Taller de Músics” amb el qual participem en el seu “Grau Superior en Pedagogia” com a centre col·laborador.

La nostra intenció és, en un futur proper, la de continuar formalitzant col·laboracions que ens permetin renovar-nos i ens ajudin a créixer a des d'un un punt de vista artístic, social i educatiu.

Copyright © 2018 Escola de Música J.Llongueres, SRL Tots els dres reservats.

HORARI

Dilluns- Dijous 16:00 a 21:00

Divendres  10:00 a 13:00 -16:00 a 20:00

ON SOM

Carrer Sèneca 22

08006, Barcelona. 

info@joanllongueres.com

Tel: 932-171-894

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now